צ'לו קבב
צ'לו קבב נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות ענבים, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-20 דקות. נסו קבב מסלאם, חלומי קבב, ו אדנה קבב (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קבב, בצל מקום ושום במעבד מזון; תהליך 2 עד 3 דקות או עד מחית.
שלב תערובת בצל מחית, מיץ לימון, 3 כפות שמן, 1/4 כפית מלח, ופלפל בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים כבש; חותם ומרינדה במקרר 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
גריל Preheat לחום בינוני גבוה או broiler.
הסר כבש משקית; להשליך מרינדה. כבש חוט על שיפודי מתכת 6 (10 אינץ'); עגבניות חוט על שיפודי מתכת 2 או 3 (10 אינץ').
שיפודי מקום על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל עגבניות 4 עד 5 דקות כבש 10 עד 12 דקות או עד המידה הרצויה של doneness, מפנה מדי פעם.
כדי להכין צ ' לו, מניחים אורז במסננת בסדר; לשטוף 1 עד 2 דקות עם מים זורמים חמים.
ניקוז. הביאו 6 כוסות מים ו-2 כפיות מלח לרתיחה במחבת גדולה וכבדה על אש גבוהה.
מוסיפים אורז; מרתיחים, חשופים, 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם. (אורז יהיה פריך מעט.)
מסננים אורז דרך מסננת לקערה, שומרים אורז ובישול נוזלי. יש לשטוף אורז במים זורמים חמים.
שלב 2 כפות שמורות אורז בישול נוזלי, 2 כפות חמאה מומסת, 1 שמן כף, זעפרן במחבת nonstick; מקום על חום גבוה.
מוסיפים שליש אורז, ערבוב מעיל.
מורחים באופן שווה על תחתית המחבת.
מוסיפים את שארית האורז (לא מערבבים), מתפשטים באופן שווה.
טפטוף עם הנותרים 1 כף חמאה מומסת.
מניחים מגבת צלחת נקייה על אורז, מגבת מתקפלת כדי להתאים בתוך המערכת של פאן. מכסה מחבת עם מכסה. מבשלים מעל חום גבוה 3 עד 4 דקות או עד שהאורז מתחיל להשחים על הקרקעית. הפחיתו את החום לנמוך, ובשלו 20 דקות או עד שהאורז יהיה רך ושכבת מחבת פריכה ושחומה תיווצר בתחתית המחבת.
הסר את המכסה ואת המגבת; הפוך אורז על צלחת.
כפית על 1/2 כוס אורז על כל אחד 6 צלחות.
מניחים שיפוד כבש ו -3 עגבניות על כל צלחת.
מערבבים בצל ירוק, נענע וכוסברה; מפזרים 1 כף על כל מנה.