צ'לופה
צ'לופה יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 571 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך כמון טחון, צ'ילי, סלסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 65%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צ'לופה עוף, צ'לופה גרנדה, ו צ'יק 'ן צ' לופה.
הוראות
מניחים שעועית ומספיק מים לכיסוי ב -3 קו. סיר. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד במשך שעה 1.
מסננים שעועית וזורקים נוזלים.
ב-3 קו-טי. סיר איטי, שלב מים, בצל, צ 'ילי, שום, אבקת צ' ילי, מלח, כמון ואורגנו.
מוסיפים צלי ושעועית. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2 שעות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 6 שעות יותר או עד שהחזיר רך מאוד.
מסננים שעועית, שומרים נוזל בישול בסיר.
שלב שעועית ובשר; מניחים בצד. רזה וזורק שומן מנוזל בישול; מביאים לרתיחה. מרתיחים, ללא כיסוי, במשך 20 דקות או עד מופחת ל 1-1/2 כוסות.
מוסיפים תערובת בשר ושעועית; מחממים.
להגשה, כף תערובת בשר מעל שבבי תירס; מעל בצל ירוק, חסה, גבינה, עגבניות וסלסה.