קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צדפה חריפה מרק תירס

צדפה חריפה מרק תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צדפה חריף מרק תירס. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תיבול פירות ים, שום, מאפינס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. נסו מרק צדפות ותירס, מרק צדפות עם תירס, ו תירס, צדפות ומרק צדפות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עבור מרק: בסיר מרק או תנור הולנדי, לחמם את EVOO על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוסיף את הבייקון ומבשל עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
4
מוסיפים את התירס ומבשלים עד הגרעינים הם משחימים קלות בקצוות, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
5
מוסיפים את התבלינים פירות ים, טימין, שום, סלרי, עלי דפנה, צ ' ילי ובצל, ומבשלים עד מרכך, 6 עד 8 דקות. מערבבים במניות העוף והעגבניות. להביא לרתיחה, ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות יםתיבול פירות ים
ציר עוףציר עוף
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
סלריסלרי
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
6
עבור קרוטונים: לסדר את קוביות מאפין אנגלית על מתלה חוט להגדיר מעל תבנית אפייה. טוסט בתנור עד אור זהוב. ממיסים את החמאה ברוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
מאפין אנגלימאפין אנגלי
רוטב חריףרוטב חריף
קרוטוניםקרוטונים
חמאהחמאה
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
מניחים את קרוטונים בקערה ולזרוק עם פטרוזיליה, תיבול פירות ים ותערובת החמאה. חזור אל המדף להגדיר על תבנית אפייה ואופים עד זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות יםתיבול פירות ים
קרוטוניםקרוטונים
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
8
בואו מגניב.
1
מניחים את הצדפות והבירה בסיר גדול עם מכסה הדוק, ומתבלים במלח ים ופלפל. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים במהירות עד שהצדפות פתוחות, 3 עד 5 דקות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחלקים את הצדפות ואת נוזל הבישול בין 4 קערות רדודות. מצקת את מרק התירס מלמעלה ומקשטת עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
מרק תירסמרק תירס
קרוטוניםקרוטונים
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
3
מגישים עם רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
4
רשימותיו של קוק: אתה יכול להפוך את בסיס מרק עד 5 ימים קדימה. מגניב ולאחסן במקרר, ואז לחמם מעל להבה בינונית. קנה את הצדפות בתוך 48 שעות של הגשה ומבשל אותם ממש לפני שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
צדפותצדפות
5
אתה יכול לאחסן את קרוטונים במיכל אטום או בכיס רדיד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

מרכיבים

1בירה לאגרבירה לאגר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/2 מקל חמאה1/2 מקל חמאה3צלעות קטנותסלרי עם צמרות עלים, קצוץסלרי עם צמרות עלים, קצוץ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2חלפיניו או פרזנו צ'ילי, קצוץ או דק פרוסחלפיניו או פרזנו צ'ילי, קצוץ או דק פרוס4largesאוזני תירס על קלח, גרעינים חתוכים וקלחי קלח שרוטיםאוזני תירס על קלח, גרעינים חתוכים וקלחי קלח שרוטים3מאפינס אנגלי, קצוץ לקוביות בגודל ביסמאפינס אנגלי, קצוץ לקוביות בגודל ביס12 כפיות אבקת שוםEVOOEVOO2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה דקפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי טימין טריים, קצוצים דקעלי טימין טריים, קצוצים דק4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ3ל 4 עגבניות ירושה, קצוץל 4 עגבניות ירושה, קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים4שרימפס וורידיםרוטב חריף, להגשהרוטב חריף, להגשה151דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון רזה, קצוץבייקון רזה, קצוץ2קילוגרםצדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף1בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל טחון טרימלח ים ופלפל טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםתיבול פירות ים, כגון מפרץ הישןתיבול פירות ים, כגון מפרץ הישן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תיבול פירות ים, כגון מפרץ הישןתיבול פירות ים, כגון מפרץ הישן

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.