צדפות א לה פרובנס
מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם $ 3.29 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות א לה Provençal יכול להיות עצום ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ בלסמי, תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הצדפות של Ina Provencal, צדפות פרובנס, ו Provençal Pot Au Feu (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. בקערה, לשלב עגבניות עם 2 כפות שום, 3 כפיות טימין, 3 כפיות שמן, 1/4 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. מעיל מחבת גיליון rimmed עם ספריי בישול; להפיץ תערובת עגבניות על מחבת בשכבה אחת.
אופים, ערבוב פעם או פעמיים, עד עגבניות רכות מעט חרוך, 20 עד 25 דקות. מערבבים תירס לתוך תערובת עגבניות. באותה קערה, לזרוק צדפות עם הנותרים 2 כפיות טימין, 2 כפיות שמן, 1/2 כף שום, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מניחים צדפות על גבי תערובת עגבניות; אופים עד שצדפות מבושלות רק דרך, 12 עד 15 דקות.
להעביר צדפות לצלחת; חצי cutin. מערבבים חומץ 2 כפות עשבי תיבול לתערובת עגבניות. מחלקים ארוגולה, תערובת עגבניות וצדפות בין 4 קערות; מפזרים הנותרים 1 כף עשבי תיבול.