קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

צדפות איטלקיות וסלט שרימפס

צדפות איטלקיות וסלט שרימפס
וזה טוב. נסו שרימפס איטלקי, צדפות וסלט קלמרי, שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון, ו צדפות וקוקטייל שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום, פטרוזיליה, עלי סלרי, מלח ושמן תירס; להפריש. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלריעלי סלרי
שמן תירסשמן תירס
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
2
יוצקים את האפונה, ולחזור לרתיחה. מערבבים בצדפות, ומרתיחים במשך 3 דקות, ואז מוסיפים את השרימפס וממשיכים לבשל במשך 1 1/2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
אפונהאפונה
3
מסננים היטב, ואז מגניב במקרר במשך 30 דקות.
4
לאחר מאכלי הים יש מקורר, לזרוק אותו עם רוטב שום עד מצופה. הקפיאו לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי יםמאכלי ים
שוםשום

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.