קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, בצל ירוק לבן. מערבבים ומטגנים ומבשלים עד ריחני מאוד, 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
מוסיפים את הדבק שעועית מותסס, ומערבבים עד הדבק מופץ אפילו.
7
מוסיפים את הצדפות והיין לווק. מערבבים היטב כדי לצפות את הצדפות ברוטב. כאשר הנוזל כמעט התאדה, מוסיפים רוטב סויה ומים. מכסים את הווק ומפחיתים את החום למדיום. קיטור עד שרוב הצדפות נפתחו, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
הסירו את הצדפות שנפתחו, והמשיכו לבשל את הצדפות הנותרות לעוד 4 דקות עד שרובן נפתחו. אם כל עדיין סגורים, להשליך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
9
מוסיפים את בוק צ ' וי לווק ומבשלים עד למכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים תרחיף עמילן תירס ומערבבים היטב. מבשלים עד שהרוטב סמיך, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודו
11
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
12
מחלקים את הצדפות והרוטב בין שתי הקערות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.