צדפות ים עם כוסברה גרמולטה וג'ינג'ר ליים Beurre Blanc
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 260 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך יין, חמאה, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות צרובות עם ג'ינג'ר ליים Beurre Blanc וריזוטו ממילאנו, מחבת עור פריך צרוב Barramundi עם קארי תאילנדי אדום Beurre Blanc ו כוסברה Gremolata, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד כוסברה, שום, גרידה בקערה קטנה.
מבשלים שאלוט וג ' ינג ' ר במיץ לימון ויין בסיר כבד קטן עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות.
מקציפים בחמאה 1 כף בכל פעם, מוסיפים כל חתיכה חדשה לפני שקודמתה נמסה לחלוטין ומדי פעם מרימים מחום לתערובת קרירה. (הרוטב לא חייב להיות חם מדי או שזה יהיה נפרד.)
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך קערה (להשליך מוצקים), ואז לחזור מחבת ניקה. מתבלים במלח ופלפל לבן ומתחממים בעת בישול צדפות.
צדפות פט יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז צדפות sauté, הופך פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מפזרים צדפות עם גרמולטה ומגישים עם רוטב.