צדפות מאודות וכרוב
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 301 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, פפריקה, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), צדפות מאודות, ו צדפות מאודות פורטוגזיות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול או סיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד שהתרככו מעט, כ 4 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, פפריקה ואורגנו ומבשלים, ערבוב, עד שהתערובת מתחילה להשחים, כ 2 דקות.
מוסיפים את היין, מיץ צדפות ומים כוס 1. מביאים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה; לבשל עד רך כמעט, על 8 דקות.
מוסיפים את הצדפות לסיר, מכסים ומבשלים עד שהם מתחילים לפתוח, על 5 דקות. מערבבים את כרוב ואת הנותרים 1 כף חמאה. מכסים וממשיכים לבשל עד שכל הצדפות נפתחות ותפוחי האדמה רכים, 4 עד 5 דקות יותר. (להשליך את כל צדפות שלא נפתחות.)
מחלקים את הצדפות, כרוב ותפוחי אדמה בין קערות באמצעות כפית מחוררת. למעלה עם מרק ומפזרים פפריקה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.