קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

צדפות מאודות ומרק צדפות.

צדפות מאודות ומרק צדפות.
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: צדפות ברוטב צדפות ושעועית שחורה, צדפות מאודות עם רוטב קליפת מנדרינה (?????), ו צדפות מאודות במרק בצל ירוק.

הוראות

1
במחבת צלייה גדולה ועמוקה, משלבים את ציר העוף, היין וקוביות מרק הדגים המומסות. מסדרים את הסלרי במחבת עם כל הצלעות הפונות לאותו כיוון. מסדרים את הבצל הירוק בניצב הסלרי. פיזור זנגביל ולימון שמורות מסתיים על הירקות. מכסים את המחבת בנייר כסף, להגדיר אותו על 2 מבערים ולהביא את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מסדרים את הצדפות על מחצלת הירקות הצפה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים עד שהצדפות מתחילות להיפתח, 3 עד 5 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות למגש. עם קצה סכין או כף קטנה, לפתוח את הצדפות ולהטות חלק המיצים שלהם לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים את הצדפות חמות או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
4
המשך להרתיח את המרק עד שהוא מופחת בחצי, 35 עד 40 דקות. מסננים את המרק לסיר בינוני, ואז מצקים אותו לקערות קטנות או צלחות מרק מעוטפות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
5
מקשטים עם פרוסות לימון וקמצוץ כל אחת מהפטרוזיליה הקצוצה, כוסברה, זנגביל ושאלוט; מגישים חם בצנרת.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט