צדפות מטוגנות עם ליים וכוסברה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכונים לתיבת המתכון שלך, צדפות מטוגנות עם לימון וכוסברה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש צדפות, מיץ ליים, שיני שום, מלח ופלפל. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: צדפות מטוגנות עם רוטב XO, צדפות מטוגנות קלות ובייקון, ו צדפות מטוגנות עם הפחתת יין לבן.
הוראות
מטגנים את הצדפות בשמן הזית למשך כ-1 דקות עד להזהבה, ואז הופכים אותן ומפזרים על שיני השום וצ ' ילי אדום קצוץ לתוך המחבת. מבשלים כ 1 דקות יותר, ולאחר מכן לסחוט את המיץ של סיד.
לסיים עם כוסברה קצוצה בערך ומלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.