צדפות-ממרח תרד
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך תיבול פירות ים, גבינת שמנת, צדפות ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו צדפות-ממרח תרד, צדפות פיקטה עם תרד מוקפץ, ו צדפות וסלט תרד עם רוטב חם (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צדפות עם 3/4 כפית תיבול פירות ים. להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; צדפות מוקפצות 3 דקות או עד אטום.
הסר צדפות בכפית מחוררת. דק קוצצים כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
מקציפים גבינת שמנת ושמנת חמוצה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיפים גבינה, נותרים 3/4 כפית תיבול פירות ים, ותרד. הכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים בצדפות.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 4 כוס.
מפזרים עם תיבול פירות ים,אם תרצה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד מבעבע.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.