צדפות מסולסלות I
צדפות מסולסלות I הוא מתכון פסקטארי עם 4 מנות. לארוחה זו יש 361 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-29 גרם שומן למנה. תמורת 64 סנט למנה, מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 48 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל גרוס, מלח, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: צדפות מסולסלות, צדפות מסולסלות II, וצדפות מסולסלות.
הוראות
מחממים את התנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה רדודה.
מאחדים את פירורי הלחם ופירורי הקרקר, מערבבים פנימה את החמאה המומסת.
מניחים שכבה דקה מתערובת הפירורים בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מניחים את הצדפות מעל הפירורים ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים 2 כפות נוזלי צדפות וכף חלב מלמעלה. חזור על הפעולה ואז מכסים את השכבה העליונה בתערובת הפירורים שנותרה.
אופים ב-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
שרדונה, ריזלינג ומוסקדט הם הבחירות המובילות שלי עבור צדפות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד ש-muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלינים ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.