קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צדפות מתובל עם נקניק Abruzzese

צדפות מתובל עם נקניק Abruzzese
מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צדפות מאודות עם נקניק איטלקי חריף ושומר, פסטה עם צדפות, יין לבן ונקניק איטלקי חריף, ו Le virtù (Abruzzese "שבע מעלות" Minestrone) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הוסף את שיני השום כולו ולתת להם לבשל ללא הפרעה במשך כמה דקות עד צד אחד מתחיל לקבל די חום. ואז מערבבים את השום וממשיכים לבשל עד השחמה מכל הצדדים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומבשלים עד שקוף, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ומבשלים עוד רגע.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מוסיפים את היין; מביאים את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיף את העגבניות ופרוסות נקניק. מנמיכים את החום ומבשלים את הסיר, ערבוב מדי פעם במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיף את הצדפות לסיר מכסה אותו עם מכסה הולם הדוק מיד. המשך לבשל את הצדפות, רועד את הסיר פעם בכמה זמן, עד הצדפות פתוחות, על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את הסיר מהחום והוסף את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מגישים מיד עם לחם פריך טוב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.