צדפות מתובלות וסלט אטריות פתיל שעועית
צדפות מתובלות וסלט אטריות פתיל שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 401 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זנגביל, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה טוב. נסו שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון, מרק אטריות תאילנדיות צרוב, ו שעועית פתיל אטריות עם ירקות כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 ל 3 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, לשטוף שעועית; לקצץ את קצות גזע ולהשליך.
חותכים שעועית לאורכים 3 אינץ'. לשטוף, גזע, פלפל זרע; לחתוך רסיסים דק 2 עד 3 סנטימטרים.
מוסיפים שעועית למים רותחים וחוזרים לרתיחה.
הסר מחום ולהוסיף חוטי שעועית וצדפות; לכסות ולתת לעמוד עד צדפות הם בקושי אטום במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק) וחוטי שעועית בקושי מכרז לנשוך, 3 עד 5 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים עד קרירים, ומנקזים שוב ביסודיות. לשטוף ומחבת יבשה.
במחבת אותו על חום גבוה, מערבבים שום וג ' ינג ' ר בשמן רק עד השום מתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים פתיתי צ ' ילה ולהסיר מהחום.
מוסיפים רוטב סויה, חומץ וסוכר.
מוסיפים תערובת אטריות, פלפל ובצל ירוק; מערבבים בעדינות. תלולית על צלחות ארוחת ערב או לשפוך לתוך קערה רחבה.
ארבעה סוגים של אטריות: לחפש אטריות אסייתיות מיובשות בחלק הבינלאומי של הסופרמרקט או בשוק אסיה.
חוטי שעועית (saifun או אטריות צלופן). אטריות דקות ומיובשות, עשויות מעמילן שעועית מונג, הופכות צלולות וחלקלקות כאשר מבושלות במים או נפוחות ופריכות כאשר מטוגנות בשמן עמוק. טעם נייטרלי.
אטריות אורז (מקלות אורז, מאי כיף, mi כיף). אטריות לבנות מיובשות, העשויות מקמח אורז, נעות ברוחב של כ-1/4 אינץ'. כאשר מבושלים במים, הם הופכים אטומים ורכים; כאשר מטוגנים, הם מתנפחים ופריכים. טעם אורז עדין.
סובה. כוסמת וקמח חיטה להשרות אטריות דקות, טאן יפנית עם טעם חזק, ארצי.
אטריות חיטה (אטריות סיניות או אטריות מזרחיות, מיין). זמין בצורות רבות, אטריות כל מטרה אלה טעם דומה לספגטי וללכת בשמות רבים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.