קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות מתובלות וסלט אטריות פתיל שעועית

צדפות מתובלות וסלט אטריות פתיל שעועית
צדפות מתובלות וסלט אטריות פתיל שעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 401 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זנגביל, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה טוב. נסו שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון, מרק אטריות תאילנדיות צרוב, ו שעועית פתיל אטריות עם ירקות כבושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת nonstick 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 ל 3 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, לשטוף שעועית; לקצץ את קצות גזע ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חותכים שעועית לאורכים 3 אינץ'. לשטוף, גזע, פלפל זרע; לחתוך רסיסים דק 2 עד 3 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
מוסיפים שעועית למים רותחים וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר מחום ולהוסיף חוטי שעועית וצדפות; לכסות ולתת לעמוד עד צדפות הם בקושי אטום במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק) וחוטי שעועית בקושי מכרז לנשוך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופןאטריות צלופן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מסננים, שוטפים במים קרים עד קרירים, ומנקזים שוב ביסודיות. לשטוף ומחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
במחבת אותו על חום גבוה, מערבבים שום וג ' ינג ' ר בשמן רק עד השום מתחיל חום, על 1 דקה. מערבבים פתיתי צ ' ילה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים רוטב סויה, חומץ וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
מוסיפים תערובת אטריות, פלפל ובצל ירוק; מערבבים בעדינות. תלולית על צלחות ארוחת ערב או לשפוך לתוך קערה רחבה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
ארבעה סוגים של אטריות: לחפש אטריות אסייתיות מיובשות בחלק הבינלאומי של הסופרמרקט או בשוק אסיה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
חוטי שעועית (saifun או אטריות צלופן). אטריות דקות ומיובשות, עשויות מעמילן שעועית מונג, הופכות צלולות וחלקלקות כאשר מבושלות במים או נפוחות ופריכות כאשר מטוגנות בשמן עמוק. טעם נייטרלי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופןאטריות צלופן
שעועית מונגשעועית מונג
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עמילןעמילן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
אטריות אורז (מקלות אורז, מאי כיף, mi כיף). אטריות לבנות מיובשות, העשויות מקמח אורז, נעות ברוחב של כ-1/4 אינץ'. כאשר מבושלים במים, הם הופכים אטומים ורכים; כאשר מטוגנים, הם מתנפחים ופריכים. טעם אורז עדין.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
קמח אורזקמח אורז
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
סובה. כוסמת וקמח חיטה להשרות אטריות דקות, טאן יפנית עם טעם חזק, ארצי.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסא של 3.4 Oz של אינסטנט פודינג בננה מיקס1 קופסא של 3.4 Oz של אינסטנט פודינג בננה מיקס
כוסמתכוסמת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
אטריות חיטה (אטריות סיניות או אטריות מזרחיות, מיין). זמין בצורות רבות, אטריות כל מטרה אלה טעם דומה לספגטי וללכת בשמות רבים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
חיטהחיטה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.