צדפות סיניות
המתכון צדפות סיניות מוכן תוך כ 15 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שומשום, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו בייקון סיני עטוף צדפות, אורז דביק עם נקניק סיני וצדפות מיובשות, ו ראש השנה הסיני: חזיר צלוי סיני (סיו יוק) (מתכונים דומים).
הוראות
שמני חום במחבת גדולה (לא דביקה) מעל חום גבוה.
מוסיפים צדפות ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שמתחילים להשחים, 4 עד 6 דקות. הגדר כל צדפה על כף טפטוף עם 1/4 כפית. רוטב סויה; ואז מפזרים קצת בצל ירוק זרעי שומשום. למעלה עם עלה כוסברה.
* צדפות רטובות נשמרות עם כימיקלים, נוזל נוטף, ולא מבשלות היטב. יבש ארוז זמינים ברוב הסופרמרקטים. לפני בישול צדפות, לקלף את הרצועה הקטנה והקשוחה בצד של הצדפה כי הוא לעתים קרובות חיוור יותר מאשר שאר הרכיכה. זה מתקלף בקלות (ולמעשה לעתים קרובות נעלם לפני שאתה קונה את זה).