צדפות עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו צדפות עוף. מתכון זה מכין 4 מנות עם 272 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. הציון הזה מוצק. נסו צדפות עוף, צדפות עוף, ו צדפות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חצי חזה עוף בין 2 גיליונות של עטיפת פלסטיק כבדה; פאונד לעובי 1/4 אינץ ' בעזרת פטיש בשר או מערוך.
מברישים עוף במיץ ומפזרים מלח ופלפל. לזרות עוף בפירורי לחם.
מחממים מחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות מכל צד או עד לסיום העוף.
מוציאים מהתבנית; שמור על חום.
מוסיפים מרק ויין למחבת, ומבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום. מערבבים פנימה צלפים וחמאה.