צדפות על חצי הקליפה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו צדפות, פירורי לחם, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צדפות על חצי פגז עם צדפות, חזרת, סיד ו, דג אדום על חצי הקליפה, ו קרודו על חצי הקליפה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
הסר את שרירי הצד מן הצדפות ולשטוף עם מים קרים ביסודיות לטפוח יבש.
ממיסים את החמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני. לאחר החמאה נמסה מוסיפים את השום וקורט של מלח ומבשלים במשך 30 שניות.
הסר את המחבת מהחום וזרוק את פירורי הלחם עד בשילוב טוב. תניח בצד.
בקערה קטנה, לזרוק יחד את העגבניות, פטרוזיליה ו 1/4 כפית מלח. באופן שווה לחלק את תערובת העגבניות בין 4 ראמקינס הוכחה תנור או צדפות.
מניחים את הצדפות על תערובת העגבניות העליון עם קרקר או פירורי לחם.
אופים בתנור במשך 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב על גבי.