קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות8
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות על חצי הקליפה

צדפות על חצי הקליפה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו צדפות, פירורי לחם, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צדפות על חצי פגז עם צדפות, חזרת, סיד ו, דג אדום על חצי הקליפה, ו קרודו על חצי הקליפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר את שרירי הצד מן הצדפות ולשטוף עם מים קרים ביסודיות לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מיםמים
4
ממיסים את החמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני. לאחר החמאה נמסה מוסיפים את השום וקורט של מלח ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את המחבת מהחום וזרוק את פירורי הלחם עד בשילוב טוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
בקערה קטנה, לזרוק יחד את העגבניות, פטרוזיליה ו 1/4 כפית מלח. באופן שווה לחלק את תערובת העגבניות בין 4 ראמקינס הוכחה תנור או צדפות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
צדפותצדפות
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
תנורתנור
7
מניחים את הצדפות על תערובת העגבניות העליון עם קרקר או פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
צדפותצדפות
קרקריםקרקרים
עגבנייהעגבנייה
8
אופים בתנור במשך 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.