קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות12
מגזין

צדפות עם אטריות תרד

צדפות עם אטריות תרד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו צדפות עם אטריות תרד. מתכון פסקטרי זה משרת 5 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 382 קלוריות. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אטריות תרד, צדפות מפרץ, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם אטריות קוקוס עם צדפות, צדפות חמישה תבלינים עם אטריות, ו אטריות מנדרינה-שומשום עם צדפות.

הוראות

1
מניחים צדפות וחלב בקערה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בסיר, מבשלים עגבניות במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוציאים עגבניות בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. הביאו לרתיחה נוזל עגבניות; מבשלים, ללא כיסוי, עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים עלה דפנה, מלח, פלפל ועגבניות; מניחים בצד. מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
בינתיים מסננים צדפות; טפיחה עם מגבות נייר עד לייבוש. מצפים קלות צדפות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
במחבת גדולה מבשלים צדפות ושום בחמאה עד שהצדפות אטומות, כ -4 דקות. השלך עלה דפנה; הוסף לצדפות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסננים אטריות; לזרוק עם צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה