צדפות עם אטריות תרד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו צדפות עם אטריות תרד. מתכון פסקטרי זה משרת 5 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 382 קלוריות. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אטריות תרד, צדפות מפרץ, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם אטריות קוקוס עם צדפות, צדפות חמישה תבלינים עם אטריות, ו אטריות מנדרינה-שומשום עם צדפות.
הוראות
מניחים צדפות וחלב בקערה; מניחים בצד.
בסיר, מבשלים עגבניות במשך 3 דקות.
מוציאים עגבניות בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. הביאו לרתיחה נוזל עגבניות; מבשלים, ללא כיסוי, עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים עלה דפנה, מלח, פלפל ועגבניות; מניחים בצד. מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
בינתיים מסננים צדפות; טפיחה עם מגבות נייר עד לייבוש. מצפים קלות צדפות בקמח.
במחבת גדולה מבשלים צדפות ושום בחמאה עד שהצדפות אטומות, כ -4 דקות. השלך עלה דפנה; הוסף לצדפות.
מסננים אטריות; לזרוק עם צדפות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה]()
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה