צדפות עם חזיר ושום זהוב
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. אם יש לכם רוטב צ'ילה שעועית שחורה, קצתצדפות צוואר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. מתכונים דומים: צדפות קם האונג (צדפות ריחניות מוזהבות), צלעות חזיר וצדפות במרק שום, ו קאם הונג (ניחוח זהב) צדפות.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום נמוך בינוני עד חום זהוב, על 1 דקה. עם כפית מחוררת, להעביר את השום לצלחת.
מוסיפים את חזיר הקרקע למחבת ומבשלים על חום גבוה, לשבור את הבשר עם כף עץ עד לא נשאר ורוד, על 1 דקה.
מוסיפים את היין הלבן והצדפות, מכסים ומבשלים עד שהצדפות פתוחות, כ -3 דקות. כאשר כל צדפה נפתחת, מעבירים אותה לקערה. מערבבים את רוטב השעועית השחורה לתוך המיצים במחבת.
מוסיפים את הצדפות, השום והבצל הירוק ומערבבים היטב.
מעבירים את הקערה לקערות ומגישים עם אורז.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.