צדפות עם פטריות
צדפות עם פטריות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: צדפות ים עם פטריות ושרי, צדפות צרובות עם כרישה & פטריות Brandied, ו צדפות מוקפצות ופטריות עם צנוברים.
הוראות
מתבלים בצדפות עם פלפל בלבד ומניחים בצד.
במחבת ללא מקל 10 עד 12 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית עד לעישון.
הניחו את הצדפות פנימה ואל תזיזו אותן. אפשר להם לבשל עד חום פריך וזהוב, unmoved במשך 5 עד 6 דקות.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן שנותר עד לעישון מעל חום גבוה.
מוסיפים את הצלצלי וקמח עד מתרכך, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות וזורקים 3 עד 4 דקות עד שהתרככו.
מוסיפים חומץ ואז את הפריזי. לזרוק במהירות, העונה עם מלח ופלפל לחלק בין 4 צלחות. מבלי להפוך את הצדפות, להסיר ולסדר 3 על כל סלט.
טפטוף עם שמן באיכות גבוהה לשרת.