צדפות עם תרד נבול ארוגולן נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך ארוגולה תינוק, צדפות ים, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה, צדפות צרובות מעל תרד נבול # WeekdaySupper, ו בייקון הודו עטוף בצדפות עם תרד נבול.
הוראות
1
להפחית את החום בינוני, ולהוסיף שמן כף הנותרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שום ומבשלים 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים תרד, ארוגולה, פתיתי פלפל אדום, ונותר 1/2 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית. לבשל, לזרוק ירקות לעתים קרובות, עד רק נבול, על 2 דקות.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.