צדפות פופ-פתוח עם חזרת-רוטב טבסקו
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. אם 49 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות פופ-פתוח עם רוטב חזרת-טבסקו יכול להיות סופר pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך גריל של לחם פריך, טבסקו, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו צדפות פופ-פתוח עם חזרת-רוטב טבסקו, המבורגרים פתוחים עם רוטב חזרת ושעועית ירוקה, ו קזינו צדפות פנים פתוח (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בקערה קטנה, למזג את החמאה עם חזרת, טבסקו, גרידת לימון, מיץ לימון ו pimentn דה לה ורה. מתבלים במלח.
מסדרים את הצדפות על חום גבוה וגריל עד שהם נפתחים, כ -25 שניות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להפוך את הצדפות על כך בצד הבשר הוא למטה. גריל במשך כ -20 שניות יותר, עד מיצי צדפות להתחיל רותח.
מעבירים את הצדפות לקערת הגשה. למעלה כל צדפה עם כ 1/2 כפית של רוטב חזרת-טבסקו ומגישים עם לחם בגריל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.