צדפות פופ-פתוח עם חזרת-רוטב טבסקו
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא גרידת לימון, צדפות חזרת, צדפות קטנות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: צדפות פופ-פתוח עם חזרת-רוטב טבסקו, המבורגרים פתוחים עם רוטב חזרת ושעועית ירוקה, ו קזינו צדפות פנים פתוח.
הוראות
תדליק גריל. בקערה קטנה, למזג את החמאה עם חזרת, טבסקו, גרידת לימון, מיץ לימון ו pimentn דה לה ורה. מתבלים במלח.
מסדרים את הצדפות על חום גבוה וגריל עד שהם נפתחים, כ -25 שניות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להפוך את הצדפות על כך בצד הבשר הוא למטה. גריל במשך כ -20 שניות יותר, עד מיצי צדפות להתחיל רותח.
מעבירים את הצדפות לקערת הגשה. למעלה כל צדפה עם כ 1/2 כפית של רוטב חזרת-טבסקו ומגישים עם לחם בגריל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.