צדפות צלויות מתובלות עם רוטב אסיאתי
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך ג'ינג'ר &, מיץ לימון טרי squuezed, מנגו chutney, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם רוטב אשכוליות ופלפל אדום, צדפות עם פלפל מתוק, ו צדפות בגריל עם חמאת טרגון חריף.
הוראות
הכן את הגריל. אם משתמשים בגריל גז, מחממים אותו עד בינוני. אם באמצעות גריל פחם, להתחיל את הפחם או לבנות עץ; כאשר לבנות מוכנים, ערימת אותם בצד אחד כדי ליצור 2 אזורים, עבור חום ישיר ועקיף. הצדפות יהיו מבושלות על הצד העקיף. (אם קלייה, מחממים תנור ל 232°.)במחבת על חום בינוני, להמיס את החמאה עם פתיתי פלפל אדומים, שאלוט וג ' ינג ' ר. מבשלים 4 עד 5 דקות עד ריחני אבל לא חום.
מוסיף את פלפל טחון, צ ' אטני מנגו, רוטב סויה, מיץ לימון וליקר צדפות. מבשלים עד שהנוזל מבעבע ומופחת, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה.כפית את התערובת על הצדפות; כל צדפה ייקח 1 עד 3 כפיות של ציפוי על פי גודל.גריל על הסורגים ועל חום עקיף, מכוסה במשך 5 עד 10 דקות. אם משתמשים בתנור, 7 עד 10 דקות. הצדפות נעשות כשהקצוות מתכרבלים והציפוי מבעבע.
מגישים חמים על מצע של מלח כשר או סלעי כדי למנוע מהמיצים להתהפך מהקליפה.