צדפות צרובות, בטטה וסלט פקאן
צדפות צרובות, בטטה וסלט פקאן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך קורטוב של מלח, חרדל דיז'ון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, צדפות צרובות ברוטב צ'ילי מתוק, ו צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ויניגרט, לשלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
כדי להכין סלט, לסדר את בטטה בשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלות עם ספריי בישול. קל מעיל תפוחי אדמה עם ספריי בישול; מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד תפוחי אדמה הוא מכרז, הופך פעם אחת אחרי 15 דקות. מגניב לגמרי.
מפזרים צדפות עם 1/4 מלח כפית.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צדפות, ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
מערבבים בטטה, ירקות, ענבים ופלפל אדום בקערה גדולה.
טפטוף ויניגרט על תערובת תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות מעיל.
מקום 1 1/3 תערובת סלט כוסות על כל אחד 6 צלחות; לחלק צדפות באופן שווה בין סלטים.
מפזרים כל מנה עם 2 כפיות פקאן.