קושיקל
מוכן ב6 דק.
מנות3
ציון בריאות23
מגזין

צדפות צרובות עם גוואקמולי Tomatillo וסלסה תירס

צדפות צרובות עם גוואקמולי Tomatillo וסלסה תירס
המתכון צרוב צדפות עם גואקמולי Tomatillo תירס Salsan מוכן בערך 6 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם כמון, בצל, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו צדפות צרובות עם גוואקמולי Tomatillo וסלסה תירס, הצדפות של פיבי עם Guacamole Tomatillo & תירס סלסה Quic, ו עוף צרוב עם Tomatillo-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.