צדפות צרובות עם לימון מתוק אפונה
צדפות צרובות עם לימון מתוק אפונה הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך שאלוט, אפונה, צדפות ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם למוני פארו וסלט ארוגולה, צדפות צרובות מחבת עם רוטב ארטישוק זית, ו צדפות צרובות עם עגבניות-שומר להתענג.
הוראות
מבשלים אפונה אנגלית במים רותחים עם 1 כפית מלח במשך 2 דקות.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
שלב אפונה, 3 כפות שמן, קליפה, מיץ, פטרוזיליה, שאלוט. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; לזרוק בעדינות.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור על צדפות.
מוסיפים חצי צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness. חזור על ההליך עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן צדפות. מחלקים צדפות באופן שווה בין 6 צלחות; העליון כל מנה עם 2 1/2 כפות תערובת אפונה ו 1/4 כוס אפונה יורה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.