צדפות צרובות עם סאביון קלוי-שום
צדפות צרובות עם Sabayon קלוי-שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 237 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים, צדפות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום-קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים העליון 1/4 אינץ ' את ראשי שום לחשוף שיני.
מניחים ראשי שום על גיליון גדול של נייר.
טפטוף 1 כפית שמן על שום לעטוף רופף אך לחלוטין בנייר; מניחים מנות ישירות על מתלה תנור צלוי עד רך מאוד, כ 45 דקות. מגניב. לסחוט שום מעורות לקערה. באמצעות מזלג, מחית שום קלוי עד חלקה.
חום 3 כפיות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל. לצדפות הים: לצרוב חצי בכל פעם עד חום ופשוט אטום במרכז, על 1 דקה לכל צד. עבור צדפות מפרץ: חצי Sauté בכל פעם עד אטום, ערבוב לעתים קרובות, על 1 1/2 דקות לכל אצווה.
העברה לצלחת. אוהל עם נייר כסף כדי להתחמם.
בינתיים, להביא מיץ צדפות ורמוט לרתיחה בסיר קטן; להסיר מהחום. מערבבים במיץ לימון.
להקציף חלמונים ביצה 2 כפות רסק שום קלוי בקערת מתכת גדולה להתמזג. בהדרגה להקציף בתערובת מיץ צדפות.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים קערה לגעת במים) ו לטאטא עד sabayon הוא עבה שמנת ו מדחום רושם 71°, כ 3 דקות.
לטאטא פטרוזיליה, טרגון, עירית. Season sabayon עם מלח ופלפל.
מחלקים את ארוגולה בין 4 צלחות חמות; מניחים צדפות על ארוגולה. כף סאביון מעל צדפות ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.