צדפות צרובות עם רוטב לימון
צדפות צרובות עם רוטב לימון עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, ו מתכון דל פחמימות, יש 562 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, יין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו צדפות צרובות ברוטב חמאת לימון, צדפות צרובות ברוטב לימון ופטרוזיליה, ו צדפות צרובות עם רוטב שום ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, להסיר לקלף (חלק צהוב בלבד) מלימון ברצועות ארוכות. לסחוט 1 1/2 כפות מיץ לימון.
מערבבים יין, שאלוט, שום וקליפות לימון בסיר קטן כבד. מרתיחים עד תערובת מצטמצם 1/2 כוס, על 15 דקות.
מוסיפים שמנת וכורכום ומרתיחים עד שהתערובת מתעבה ומצטמצמת ל -1 1/4 כוסות, כ -13 דקות.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר; להשליך מוצקים במסננת. החזר רוטב למחבת.
לטאטא ב 1 1/2 כפות מיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לפני ההגשה, להביא להתבשל מעל חום בינוני, לטאטא מדי פעם.
מחממים תנור ל 400°f. צדפות יבש עם מגבות נייר.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל. ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף צדפות למחבת לצרוב עד השחמה וכמעט אטום במרכז, הוספת 1 כף חמאה 1 שמן כף למחבת לפי הצורך, על 1 דקה לכל צד.
מעבירים צדפות לסדין אפייה מעוטר. האם קדימה יכול להתבצע 20 דקות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
אופים צדפות עד אטום רק במרכז מחומם דרך, כ 3 דקות. מחלקים רוטב בין צלחות. מסדרים צדפות על גבי רוטב ומגישים.
קדימה, לבזבז. The William Fevre "Fourchaume" 2004 Chablis Premier Cru (28$, צרפת) — שמנת ועשירה, עם טעמי לימון ואשכולית — יהיה אלוהי.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.