צדפות צרובות עם תאנים שלוקות וסלט תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: צדפות צרובות מעל מיקרו ירוקים עם ויניגרט טרגון כתום עם לובסטר עלום חמאה, צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, ו סלט גרגיר הנחלים עם תאנים צלויות ובצל כבוש.
הוראות
מערבבים תאנים ו -4 המרכיבים הבאים (תאנים באמצעות מיץ תפוזים) בסיר קטן; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 דקות או עד למכרז.
הסר תאנים עם כפית מחוררת, שמירה על נוזל בישול. תאנים מגניב מעט, לחתוך לחצי לאורכו.
מערבבים תאנים ותפוחים בקערה.
שלב בישול נוזלי 1 כפית שמן, ערבוב היטב עם מקצף.
יוצקים על תערובת תפוחים; לזרוק בעדינות מעיל.
מפזרים מלח ופלפל על צדפות.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צדפות; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד שצדפות נעשות.
מניחים 1 כוס של ירקות על כל אחד 4 צלחות. מחלקים תערובת תפוחים וצדפות באופן שווה בין סלטים; מפזרים עירית.