צדפות קלויות עם פרושוטו ותרד
אם יש לך פרושוטו, צדפות מקולפות, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו צדפות עלומות בשמפניה עם Julienne של ירקות, תרד עלי בשר חזיר פרושוטו, פניני עם פרושוטו, פונטינה, תרד ועגבניות צלויות איטיות, ו פרושוטו עטוף חביתות עם תרד, פלפל אדום קלוי גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים תרד למחבת; מבשלים 3 דקות או עד התרד הוא נבול, ערבוב מדי פעם.
הוסף prosciutto למחבת; saut 1 דקה או עד קריספ. מערבבים בפלפל.
מסדרים צדפות בשכבה אחת במחבת broiler; כפית על 1 כף תערובת תרד על כל צדפה.
מפזרים צדפות באופן שווה עם צנוברים.
אופים ב 450 במשך 5 דקות או עד צדפות אטומות.