צדפות רוקפלר
אם יש לכם נורת שומר, פטרוזיליה שטוחה, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים פטרוזיליה ו 4 החומרים הבאים. סאוט 2 עד 3 דקות.
הוסף גרגיר הנחלים, ומבשל 2 עד 3 דקות או עד נבול. מגניב.
תערובת פטרוזיליה דופק במעבד מזון עם הנותרים 13 כפות חמאה, פירורי לחם, וליקר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מוסיפים מלח, פלפל ורוטב חריף.
מילוי מחבתות עוגה או תבנית אפייה גדולה עם 2 קילו מלח סלעים. לצנן מעט מלח, ולסדר צדפות על מיטות מלח.
מעל כל צדפה עם כפית של תערובת הפטרוזיליה.
אופים ב 450 על 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה תוסס.
מגישים על מצע של מלח סלעים, ומקשטים, אם תרצה בכך.
הערה: למטרות בדיקה, השתמשנו בפרנו לליקר בטעם אניס.