קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צדפות תער מוכות בירה

צדפות תער מוכות בירה
צדפות תער מוכות בירה זה ... חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 79 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, טריזי לימון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו צדפות גילוח Madras בגריל עם רוטב קשת מוקפץ וקורני, בקלה מוכה בירה, ו בקלה מוכה בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
למלא סיר גדול ועמוק עם 1 1/2 ב. שמן, להכניס מדחום ומטגנים עמוק, ולהביא 375 על חום בינוני גבוה. מחממים תנור ל 20
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להקציף ביצה בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף קמח ותבלינים, אבל לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
הוסף בירה ממש לפני השימוש (כך הבלילה שומרת כמה בועות; זה יהפוך את הציפוי אור פריך) ו לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים צדפות לבלילה ומערבבים היטב את המעיל. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להרים כף מלאה צדפות, ניקוז הבלילה עודף; נמוך יותר לתוך שמן, רועד כף קצת להפריד גושים. לעמוד בחזרה (צדפות עשויות ניתזים) ומבשלים עד הזהב בכל רחבי, מפנה פעם אחת, 1 1/2 עד 2 דקות; להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על שמן ב 37
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים צדפות לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מפזרים קלות עם מלח ולשמור חם בתנור בזמן שאתה מבשל צדפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים מיד עם טריזי לימון ועוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
שמים צדפות במסננת ושופכים עליהם מים רותחים רק עד שהקונכיות נפתחות. לשטוף עם מים קרים עד קריר. בעדינות למשוך צדפות מן הצדפות, לחתוך את השריר כי מצרף כדי לשחרר את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
תחתוך את הקצה הכהה של סיפון הרזה. עם מספריים, לחתוך צדפה לאורכו מן סיפון לבסיס של דיגר (רגל) ולפתוח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
הנח צדפה שטוחה וחותכת סביב זימי שיזוף חלקלקים, פה, וחופר כדי להפריד אותם משאר הבשר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
לסחוט דיגר כך הבטן הכהה מראה דרך הבשר, ואז לגזור סביבו זימים ולהסיר. אם מוט ברור קופץ החוצה, להשליך אותו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
פורס דיגר פתוח לאורכו, להיפתח, ולשלוף את וריד החול הכהה. הבשר הלבן יוצא בשתי חתיכות מסודרות ברגע שיש לך קצת תרגול. לשטוף בשר צדפות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
* אתה יכול גם לקנות צדפות תער פגז בעונה בכמה חנויות דגים המומחיות החוף המערבי. או לקנות אותם פגז (בעונה) מ wildsalmonseafood.com
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט