צהוב
צהוב יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם זרעי achiote, שמן זית, בשר חזיר פרושוטווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגרוף צהוב, עוגות צהובות, ו הז'קט הצהוב (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את מיץ הצדפות לסיר קטן וחום לרתיחה. שמור חם על חום נמוך מאוד.
מחממים את שמן achiote על חום בינוני גבוה בסיר בינוני.
מוסיפים את השום, ערבוב כדי למנוע דבק, ומבשלים עד מוזהב קל, על 2 דקות. מערבבים את החזיר ומבשלים עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
הוסף את orzo ומערבבים עד קלוי, על 2 דקות.
יוצקים מספיק מיץ צדפות חם למחבת כדי לכסות את orzo על ידי כ 1/2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום בינוני-נמוך. המשך לבשל, הוספת כמויות קטנות של מיץ צדפות חם כדי לשמור על orzo מכוסה לפי הצורך, עד הפסטה היא מכרז אבל עדיין מוצק, 6 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הפסטה צריכה להיות עקביות שמנת, אבל לא צריך להיות מעט, אם בכלל, נוזל שנותר עד סוף הבישול. אם קצת מרדים, בואו לעמוד לרגע או משהו כזה.
מעבירים למנה ומקשטים עם הפטרוזיליה הקצוצה.
מחממים את השמן ואת זרעי annatto במחבת קטנה על חום בינוני רק עד הזרעים לתת תוסס, יציב לרחוש. לא לחמם יותר מדי את התערובת או הזרעים יהפכו שחורים ואת השמן יהפוך ירוק מגעיל. ברגע שהם רוחשים, להסיר את המחבת מהחום ולתת לעמוד עד רוחש מפסיק. זן ושמורה בצנצנת עם מכסה הדוק בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.