צוללות בשר איטלקיות
כריך בשר איטלקי מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם בשר צלוי מעדנייה, שום בבקבוק, giardiniera בקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צוללות איטלקיות, צוללות איטלקיות, ו צוללות חזיר איטלקיות חמות.
הוראות
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פלפל ושום; מטוגנים במשך 2 דקות. מערבבים אורגנו מרק. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים 45 שניות. מחלקים בשר שווה בין החצאים התחתונים של לחמניות; העליון כל גליל חצי עם תערובת פלפל 1/4 כוס, ו 2 כפות giardiniera; לכסות עם צמרות רול.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto