קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

צומת ספגטי: הספגט של 4 דולר

צומת ספגטי: הספגט של 4 דולר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צומת ספגטי: ספגטי 4 $שטעים כמעט כמו ספגטי 24 $מבנו L. A. של רוי צ'וי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 487 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ספגטי, שמן זית כתית מעולה, רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. נסו מתכון הספגטי ב-4 דולר שטעים כמעט כמו מתכון הספגטי ב-24 דולר., הספגטי האולטימטיבי של רון – למה להזמין ספגטי ממסעדה כאשר יש לה טעם כזה בבית, ו 4 $ ספגטי זה כמעט טוב כמו ספגטי 24 $ (מתכונים דומים).

הוראות

1
לאחר צחצוח מהיר של כל לכלוך, לשים את הפטריות בסיר גדול ולכסות אותם עם כ 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. מסננים את מלאי הפטריות לאחר כשעה וחצי ומילואים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים, לשלב את השום ושמן זית בסיר קטן ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר האפשרית, נמוכה ואיטית, במשך כ 2 שעות, ערבוב מעת לעת עד השום הוא חום זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
כאשר השום נעשה, מוסיפים את העגבניות יחד עם כל המיץ שלהם לסיר גדול אחר. מביאים את העגבניות לרתיחה ואז מוסיפים את קונפי השום לסיר, כולל השמן.
מרכיבים שתצטרך
קונפי שוםקונפי שום
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את מלאי הפטרייה לתערובת העגבניות-השום, כוס אחת בהתחלה, ומתמזגים עם בלנדר מקל. אתה מחפש עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
להנמיך את החום ללהבה הנמוכה ביותר ולבשל במשך כ 2 שעות, ערבוב הרוטב מעת לעת. בדוק טעם ולהתאים את המלח והפלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
7
מחממים סיר גדול של מים, מוסיפים חצי כפית מלח ומגע של שמן זית, ומביאים אותו לרתיחה. מבשלים את הספגטי רק עד שזה אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מסננים ומחלקים את הספגטי בין כל הקערות. לזרוק מיד עם הרוטב - על כוס רוטב עבור כל קערה של ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מקשטים עם בזיליקום ופרמזן רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות