ציד גריל עוף ברוסקטה
ניתן להכין את המתכון ציד גריל עוף ברוסקטה בסביבות 50 דקות. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 438 קלוריות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 18 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם רוטב ויניגרט בלסמי, בזיליקום, עגבניות מזוהות של האנט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני יוצא מן הכלל של 82%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם כיצד לצלות עוף על הכיריים (שיטת מחבת גריל קלה), ציד סלט פסטה יווני, ו כיריים מנגל עוף: עסיסי ברביקיו עוף, לא גריל הנדרש.
הוראות
מערבבים יחד 1/4 כוס רוטב ו 2 כפות רסק עגבניות בצלחת קטנה.
יוצקים מעל עוף בצלחת זכוכית קטנה; כיסוי. מקררים 30 דקות או עד 8 שעות.
בינתיים מערבבים יחד עגבניות סחוטות, נותרו 1/4 כוס רוטב, נותרו 2 כפות רסק עגבניות, בצל, בזיליקום ושום. מקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מוציאים את העוף מהמרינדה; מחק את המרינדה. צולים עוף 10 עד 12 דקות או עד שכבר לא ורוד במרכזים (165 מעלות צלזיוס), הופכים פעם אחת. רגע לפני סיום העוף, צולים לחם 2 דקות מכל צד או עד שהוא קלוי. להגשה מניחים לחם על צלחות הגשה; מעל תערובת עוף ועגבניות.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
יין מבעבע, קיאנטי ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת עבור ברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט רוז עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![לורן-פרייר ברוט רוז]()
לורן-פרייר ברוט רוז
עשוי מענבי פינו נואר של 100% מתוך עשרה כפרים מדורגים ב -100%, שמפניה זו מקבלת את צבעה הוורוד המפואר וטעמי הפירות האדומים המעוגלים מתהליך המכונה 'סיין סיידה', בו עורות הענבים נותרים במגע עם המיץ למשך שלושה ימים. קובי רוז של לורן-פרייר לא רק מכין אפריטיף טעים, אלא גם מתאים למגוון מנות שונות, במיוחד פודינגים.אלכוהול: 12% לפי נפח