צימוקים בלילת לחם
צימוקים בלילת לחם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון הבלילה שלך. והוא מספק כ 15 מנות . מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם שמרים, תמצית vanillan, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם אפייה, לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, ו לחם ברוטב רוזמרין.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס את הסוכר הלבן בחלב החם, ומפזרים שמרים מעל.
בואו לעמוד במשך 5 דקות. גריז 9z13 מחבת אינץ'.
לטאטא את הביצים לתוך תערובת השמרים.
מערבבים את הקמח, מלח וקינמון; מערבבים לתוך תערובת השמרים עד חלקה.
מורחים למחבת מוכנה, ומברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת.
תן לעלות עד כפול בגודל, אבל לא נותן לו לרוץ מעבר לקצה של המחבת.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן את הזיגוג על ידי ערבוב הסוכר של ממתקים, 1 כף חלב ותמצית וניל בקערה קטנה עד חלקה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב על החלק העליון.
טפטוף עם זיגוג הסוכר., וקריר לפני חיתוך והגשה.