צימוקים בלילת לחם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון הבלילה שלך. והוא מספק כ 15 מנות . מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם שמרים, תמצית vanillan, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם אפייה, לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, ו לחם ברוטב רוזמרין.
הוראות
1
בקערה גדולה, להמיס את הסוכר הלבן בחלב החם, ומפזרים שמרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
שמרים
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד במשך 5 דקות. גריז 9z13 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
לטאטא את הביצים לתוך תערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מערבבים את הקמח, מלח וקינמון; מערבבים לתוך תערובת השמרים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
קמח לכל מטרה
שמרים
מלח
5
מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
6
מורחים למחבת מוכנה, ומברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
תן לעלות עד כפול בגודל, אבל לא נותן לו לרוץ מעבר לקצה של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן את הזיגוג על ידי ערבוב הסוכר של ממתקים, 1 כף חלב ותמצית וניל בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
תמצית וניל
זיגוג
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
9
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב על החלק העליון.