קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

ציפוי גרנולה

ציפוי גרנולה
מתכון גרנולה ציפוי מוכן בסביבות 25 דקות והוא בהחלט נהדר טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה ארוחת הבוקר יש 163 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. ראש לחנות ולקחת שקדים פרוסים, הל הקרקע, נבט חיטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו פאי תפוחים עם ציפוי גרנולה וניל, ציפוי דייסת קראנץ ' גרנולה מייפל, ו קראנץ ' אגס חמוציות עם ציפוי גרנולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -300 מעלות פ.מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בקערה בינונית זורקים יחד את שיבולת השועל, השקדים, נבט החיטה והל.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטהנבט חיטה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
( 23)( 23)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את האגבה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
4
מעבירים את התערובת לתבנית הסדין ואופים עד להזהבה, תוך ערבוב באמצע הדרך, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר בתבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקפוסאלדו קיאנטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קאפוסאלדו קיאנטי
קאפוסאלדו קיאנטי
אדום רובי עם ארומה וטעם של דובדבנים אדומים, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך ואלגנטי. הכי טוב עם פיצה, פסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר, פטריות בשריות, עוף צלוי או בשרים על האש.תערובת: 75% סנג ' ובזה, 10% קברנה סוביניון, 10% מרלו, 5% מלוואסיה