ציפוי גרנולה
מתכון גרנולה ציפוי מוכן בסביבות 25 דקות והוא בהחלט נהדר טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה ארוחת הבוקר יש 163 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. ראש לחנות ולקחת שקדים פרוסים, הל הקרקע, נבט חיטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו פאי תפוחים עם ציפוי גרנולה וניל, ציפוי דייסת קראנץ ' גרנולה מייפל, ו קראנץ ' אגס חמוציות עם ציפוי גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -300 מעלות פ.מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצד.
בקערה בינונית זורקים יחד את שיבולת השועל, השקדים, נבט החיטה והל.
יוצקים את האגבה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את התערובת לתבנית הסדין ואופים עד להזהבה, תוך ערבוב באמצע הדרך, כ -20 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר בתבנית.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקפוסאלדו קיאנטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קאפוסאלדו קיאנטי
אדום רובי עם ארומה וטעם של דובדבנים אדומים, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך ואלגנטי. הכי טוב עם פיצה, פסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר, פטריות בשריות, עוף צלוי או בשרים על האש.תערובת: 75% סנג ' ובזה, 10% קברנה סוביניון, 10% מרלו, 5% מלוואסיה