קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ציפוי עוגת כלה

ציפוי עוגת כלה
עוגת כלה זיגוג נטול גלוטן, קינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 40. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל 908 קלוריות. למתכון הזה מ טעם הבית יש 11 מעריצים. לכו לחנות ואספו תמצית ונילן, סוכר קונדיטורים, חלב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 10%. מתכונים דומים: עוגת קאפקייק מקלחת כלה, עוגת חתונה מקלחת כלה, ו מקלחת כלה ציצים.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרם 2 כוסות קיצור. בהדרגה היכו ב 7 כוסות סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים 1/2 כוס חלב; מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקציפים 2 כפיות וניל 1 כפית תמצית שקדים. חזור ארבע פעמים. יש לאחסן במקרר. מביאים לטמפרטורת החדר לפני לקשט עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "