ציפוי רך מבושל
אם יש לכם סוכר, סירופ תירס, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו ציפוי סוכר חום רך, ציפוי סוכר חום רך {Pat ' s s}, ו ציפוי סוכר חום רך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, מים, סירופ תירס, ומלח בסיר; מערבבים עד מעורבב היטב. מרתיחים לאט בלי לערבב עד התערובת תהיה ספין חוט ארוך כאשר קצת הוא ירד מכף (להחזיק את הכף גבוה מעל סיר), או מגיע 238 - 242 מעלות F (114 - 117 מעלות C).
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר עד שהם נוקשים, אבל עדיין לח.
יוצקים סירופ חם לאט על חלבונים ביצה בזמן מכות. המשך עד שהתערובת תהיה רכה מאוד, ותחזיק את צורתה.
מוסיף וניל, ומכה עד מעורבב. אם הדובדבן לא נראה נוקשה מספיק, להכות 2 או 3 כפות ממתקים סוכר 1 כף בכל פעם עד נוקשה מספיק כדי לשמור על צורתו.