ציפוי תפוח חמוציות
ציפוי תפוחי חמוציות יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. תמורת 34 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 0 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 95 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, קליפת תפוז, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 14% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמופריכיות תפוחים-חמוציות עם ציפוי פולנטה שטרויזל ,פריך חמוציות-תפוח עם ציפוי שטרויזל שיבולת שועל ופריך תפוחים וחמוציות עם ציפוי ג'ינג'ר-פקאן .
הוראות
ב-3-Qt. בישול איטי, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-4 שעות או עד שהוא מבעבע.
בקערה קטנה מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת חמוציות. מכסים ומבשלים עוד 30 דקות או עד שמסמיך.
מעבירים לקערת הגשה; מגניב.
מגישים עם הודו, עוף או חזיר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לה מרקה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![לה מרקה]()
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.