ציר עגל
ציר עגל יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 42 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותרימו עצמות מפרק עגל, qt פלוס 1 כוס מים, קורנית, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ציר עגל, מניית עגל חומה, ו מניית עגל לבנה (פונד בלאן דה וו) (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים עצמות עגל בשכבה 1 במחבת צלייה גדולה ומשומנת וצולים באמצע התנור, הופכים פעם או פעמיים, עד להשחמה, 30 עד 45 דקות. תשאירי את התנור דולק.
להעביר עצמות עם מלקחיים לעציץ 7-8 ליטר גבוה וצר ולהוסיף 4 ליטרים של מים. להשליך שומן מחבת צלייה, ולאחר מכן מיד להוסיף 1/2 כוס מים למחבת חמה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, ולהוסיף stockpot. מביאים נוזל לרעוד (מבשלים חשופים; על 88°) ומבשלים, ברפרוף קצף בתדירות גבוהה במהלך השעה הראשונה, על 10 שעות (להשתמש מאלף להבה עבור החום הנמוך ביותר במידת הצורך).
בעוד המניה מתבשלת, לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, ואז להרים ולנקז היטב. שמן צליית מחבת שוב להפיץ כרישה, גזר, בצל, סלרי בשכבה 1. צולים באמצע התנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד חום זהוב, 20 עד 30 דקות.
להעביר ירקות לקערה ומיד להוסיף 1/2 כוס מים הנותרים למחבת חמה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, ולאחר מכן להוסיף stockpot. ירקות מגניבים וצינה, מכוסים.
מוסיף ירקות קלויים ושאר החומרים stockpot במשך 2 שעות האחרונות של בישול.
הסר עצמות עם מלקחיים ולהשליך.
יוצקים מלאי בקבוצות דרך מסננת בסדר גדולה לתוך סיר 4 ליטר, להשליך מוצקים. מלאי מגניב, חשוף, וצינה, מכוסה, ואז לגרד שומן קרוש ממלאי מקורר. אם אתה בסופו של דבר עם יותר מ 8 כוסות מלאי, להרתיח אותו, ברפרוף קצף, כדי להפחית. אם יש לך פחות, להוסיף מים.