קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

ציר עגל

ציר עגל
ציר עגל יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 42 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותרימו עצמות מפרק עגל, qt פלוס 1 כוס מים, קורנית, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ציר עגל, מניית עגל חומה, ו מניית עגל לבנה (פונד בלאן דה וו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסדרים עצמות עגל בשכבה 1 במחבת צלייה גדולה ומשומנת וצולים באמצע התנור, הופכים פעם או פעמיים, עד להשחמה, 30 עד 45 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
עצם עגלעצם עגל
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להעביר עצמות עם מלקחיים לעציץ 7-8 ליטר גבוה וצר ולהוסיף 4 ליטרים של מים. להשליך שומן מחבת צלייה, ולאחר מכן מיד להוסיף 1/2 כוס מים למחבת חמה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, ולהוסיף stockpot. מביאים נוזל לרעוד (מבשלים חשופים; על 88°) ומבשלים, ברפרוף קצף בתדירות גבוהה במהלך השעה הראשונה, על 10 שעות (להשתמש מאלף להבה עבור החום הנמוך ביותר במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
בעוד המניה מתבשלת, לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, ואז להרים ולנקז היטב. שמן צליית מחבת שוב להפיץ כרישה, גזר, בצל, סלרי בשכבה 1. צולים באמצע התנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד חום זהוב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר ירקות לקערה ומיד להוסיף 1/2 כוס מים הנותרים למחבת חמה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, ולאחר מכן להוסיף stockpot. ירקות מגניבים וצינה, מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף ירקות קלויים ושאר החומרים stockpot במשך 2 שעות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר עצמות עם מלקחיים ולהשליך.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
יוצקים מלאי בקבוצות דרך מסננת בסדר גדולה לתוך סיר 4 ליטר, להשליך מוצקים. מלאי מגניב, חשוף, וצינה, מכוסה, ואז לגרד שומן קרוש ממלאי מקורר. אם אתה בסופו של דבר עם יותר מ 8 כוסות מלאי, להרתיח אותו, ברפרוף קצף, כדי להפחית. אם יש לך פחות, להוסיף מים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף