ציר עוף דורש בערך 14 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 10. לבמנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. אם יש לכם כרישה, מים, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. ציון זה מוצק. נסו ציר ירקות-מלאי טוב חשוב, {וידאו} איך מכינים ציר עוף בסיסי משאריות עוף, ו ציר עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים עוף, ירקות ועשבי תיבול ותבלינים בסיר 12 ליטר. סט נפתח ספינת סל ישירות על מרכיבים בסיר ויוצקים מעל מים. מבשלים על אש גבוהה עד שמתחילים לראות בועות פורצות דרך פני הנוזל. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה כך שהמלאי ישמור על רתיחה נמוכה ועדינה. רזה את החלאה מן המניה עם כפית או מסננת רשת בסדר כל 10 עד 15 דקות עבור השעה הראשונה של בישול פעמיים בכל שעה במשך 2 השעות הבאות.
הוסף מים חמים לפי הצורך כדי לשמור על עצמות וירקות שקועים. מבשלים ללא כיסוי במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסננים מלאי דרך מסננת רשת דקה לתוך סיר גדול אחר או מיכל חסין חום שמשליך את המוצקים. מצננים מיד במקרר גדול של קרח או כיור מלא במי קרח עד מתחת ל 40 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1 כף גדושה פלפל לבן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מכניסים למקרר למשך הלילה.
6
הסר שומן מוצק מפני השטח של נוזל ולאחסן במיכל עם מכסה במקרר במשך 2 עד 3 ימים או במקפיא עד 3 חודשים. לפני השימוש, מביאים לרתיחה במשך 2 דקות. השתמש כבסיס למרקים ורטבים.