קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ציר עוף אמיתי

ציר עוף אמיתי
ציר עוף אמיתי דורש מסביב 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 33 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 27 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך עצמות עוף, פלפל, חוט מטבח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר, גרנולה יומיומית מאוכל אמיתי, פשוט מאוד, ו פודינג תירס אמיתי + חברים אמיתיים.

הוראות

1
מניחים את עצמות העוף בתחתית סיר מלאי גדול וממלאים במים קרים מספיק כדי לכסות את העצמות על ידי כ 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה. הבועות צריכות רק בקושי לשבור את פני השטח. לאחר המניה התבשלה במשך כ 30 דקות, לרפרף את כל קצף שנוצר על פני השטח או את הקצוות של הסיר ולהשליך. תמשיך לרתוח עוד 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוףעצמות עוף
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיף את הסלרי, גזר, ובצל לסיר המניות. כמו מבשלים המניה, להמשיך לרפרף את כל קצף. לאחר 1 שעה ו -15 דקות נוספות, לעטוף את גבעולי הפטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, פלפל, ושום בחתיכה קטנה של גזה ולקשור לחבילה מסודרת עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הוסף את צרור התיבול למניה. מבשלים עוד 45 דקות (4 שעות בסך הכל מבשלים זמן); להסיר את צרור תיבול. מסננים את המניה דרך מסננת רשת עדינה מרופדת בכותנה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף