ציר עוף אמיתי
ציר עוף אמיתי דורש מסביב 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 33 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 27 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך עצמות עוף, פלפל, חוט מטבח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר, גרנולה יומיומית מאוכל אמיתי, פשוט מאוד, ו פודינג תירס אמיתי + חברים אמיתיים.
הוראות
מניחים את עצמות העוף בתחתית סיר מלאי גדול וממלאים במים קרים מספיק כדי לכסות את העצמות על ידי כ 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה. הבועות צריכות רק בקושי לשבור את פני השטח. לאחר המניה התבשלה במשך כ 30 דקות, לרפרף את כל קצף שנוצר על פני השטח או את הקצוות של הסיר ולהשליך. תמשיך לרתוח עוד 90 דקות.
מוסיף את הסלרי, גזר, ובצל לסיר המניות. כמו מבשלים המניה, להמשיך לרפרף את כל קצף. לאחר 1 שעה ו -15 דקות נוספות, לעטוף את גבעולי הפטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, פלפל, ושום בחתיכה קטנה של גזה ולקשור לחבילה מסודרת עם חוט מטבח.
הוסף את צרור התיבול למניה. מבשלים עוד 45 דקות (4 שעות בסך הכל מבשלים זמן); להסיר את צרור תיבול. מסננים את המניה דרך מסננת רשת עדינה מרופדת בכותנה. מתבלים לפי הטעם במלח.