תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי Lo Mein. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם רוטב צדפות, שמן שומשום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר וביצה לו מיין, חזיר Lo Mein, ו חזיר Lo Mein.
הוסף את האטריות ומבשל על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, או את משך הזמן המינימלי המוצע על ידי החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מסננים את האטריות, לשטוף תחת מים קרים, ולנקז שוב, רועד היטב כדי להסיר עודף מים. להחזיר את האטריות לסיר, לזרוק עם שמן שומשום עד האטריות מצופות היטב, ולהניח בצד.
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים את שמן הבוטנים ומערבלים למעייל את הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
7
מוסיף את השום, זנגביל, בצל ירוק ומערבבים ומטגנים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
8
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד מתרכך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מוסיף את האטריות וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
יוצקים את תערובת הרוטב לזרוק עם מלקחיים או מקלות אכילה עד אטריות חזיר מחוממים דרך מצופה היטב עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מעבירים למגש ומגישים.
12
דיאנה קואן היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.