צלוי מהי-מהי עם סלסה אבוקדו-מלון
המתכון בגריל מהי-מהי עם אבוקד זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל, קליפת לימון, מלון קוביות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. מתכונים דומים: Mahi Mahi בגריל עם סלסה אבוקדו-צ'ילה, צלוי מהי-מהי עם סלסה אבוקדו, ו כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו.
הוראות
מתלה גריל שמן. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). לזרוק הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. סלסה העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים תיבול בצלחת. לדלות דגים בתיבול, פונה למעיל. דג גריל עד אטום במרכז, כ 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.