צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס
צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1456 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 113 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace, חזיר צלוי עם Demi-glace משמש, ו דמי-גלייס. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, לעשות משחה עם שום, שאלוט, מלח, פלפל ומספיק שמן קנולה לאגד את הדבק (כ 1/4 כוס).
מניחים את הבשר במחבת צלייה ולשפשף להדביק על בשר. צולים בתנור במשך כ 1 1/2 שעות, או עד מדחום קריאה מיידית רושמת טמפרטורה פנימית של 120 מעלות F. (מסדרים את מדפי התנור כך יהיה לך מקום תפוחי אדמה ואספרגוס לעקוב.)
בעוד צלי בתנור, להכין דמי-גלייס על ידי המסת החמאה על חום בינוני בסיר בינוני ו לטגן את הבצל עד מכרז.
לטאטא בקמח עם מזלג לעשות רביכה, ולאחר מכן להוסיף יין אדום ומניות עגל.
בואו להתבשל על חום בינוני במשך כשעה 1, עד מופחת על ידי 1/3, ערבוב מדי פעם. בקערה גדולה, מעיל תפוחי אדמה עם כ 1/2 כוס שמן קנולה הנותרים לזרוק עם מלח, פלפל, טימין טרי, רוזמרין טרי.
כאשר הצלי כבר בישול במשך כשעה, מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה ומכניסים לתנור.
מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על תבנית אפייה אחרת. כאשר תפוחי האדמה כבר צלייה במשך 30 דקות, לנקז את השמן ועשבי תיבול מתפוחי האדמה ויוצקים על האספרגוס.
הסר את הצלי, אם נעשה, ולאפשר לנוח במשך כ 15 דקות. החזר את תפוחי האדמה לתנור, יחד עם האספרגוס. צולים את הירקות עד למכרז, בערך עוד 15 דקות בזמן שצלי הצלעות נח. כדי לסיים את demi-glace, לטאטא חמאה לתוך הפחתת חם עד בשילוב. חותכים את צלוי הצלעות ומסדרים על מגש גדול. מסדרים את תפוחי האדמה ואת האספרגוס סביב הבשר, טפטוף רוטב דמי-גלאס על הבשר.