צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס
צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1456 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 113 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace, חזיר צלוי עם Demi-glace משמש, ו דמי-גלייס. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, לעשות משחה עם שום, שאלוט, מלח, פלפל ומספיק שמן קנולה לאגד את הדבק (כ 1/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מניחים את הבשר במחבת צלייה ולשפשף להדביק על בשר. צולים בתנור במשך כ 1 1/2 שעות, או עד מדחום קריאה מיידית רושמת טמפרטורה פנימית של 120 מעלות F. (מסדרים את מדפי התנור כך יהיה לך מקום תפוחי אדמה ואספרגוס לעקוב.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בואו להתבשל על חום בינוני במשך כשעה 1, עד מופחת על ידי 1/3, ערבוב מדי פעם. בקערה גדולה, מעיל תפוחי אדמה עם כ 1/2 כוס שמן קנולה הנותרים לזרוק עם מלח, פלפל, טימין טרי, רוזמרין טרי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
כאשר הצלי כבר בישול במשך כשעה, מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על תבנית אפייה אחרת. כאשר תפוחי האדמה כבר צלייה במשך 30 דקות, לנקז את השמן ועשבי תיבול מתפוחי האדמה ויוצקים על האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
9
הסר את הצלי, אם נעשה, ולאפשר לנוח במשך כ 15 דקות. החזר את תפוחי האדמה לתנור, יחד עם האספרגוס. צולים את הירקות עד למכרז, בערך עוד 15 דקות בזמן שצלי הצלעות נח. כדי לסיים את demi-glace, לטאטא חמאה לתוך הפחתת חם עד בשילוב. חותכים את צלוי הצלעות ומסדרים על מגש גדול. מסדרים את תפוחי האדמה ואת האספרגוס סביב הבשר, טפטוף רוטב דמי-גלאס על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות