צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון
צלעות בקר צלויות עם מולסה-רוטב בורבון הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, סוכר, צלעות בקר קצרות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון, צלעות חזיר גב לתינוק בגריל עם מולסה ורוטב בורבון, ו מולסה-פילה בקר בורבון.
הוראות
שלב את כל החומרים למעט צלעות בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. מרינדה מגניב לחלוטין.
מניחים צלעות גדול כבד חובה resealable שקית פלסטיק; להוסיף מרינדה. אטם את התיק, פנה לצלעות המעיל. מקררים בין לילה, הופכים את השק מדי פעם.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וסוטא עד חום זהוב, כ 6 דקות.
מוסיפים חומץ ומרתיחים עד התערובת מצטמצמת ל 3/4 כוס, על 5 דקות.
מוסיפים קטשופ, מולסה, ו 1/4 כוס מים, ואז בורבון; מערבבים כדי להתמזג. תביא רוטב לרתיחה. מערבבים במלח ופלפל לבן. מבשלים 10 דקות כדי למזג טעמים. מוסיפים עלי קורנית. (רוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מניחים קומץ של עיתון קרוע בתחתית ארובת פחם. למעלה עם 30 לבנות פחם.
הסר מתלה הגריל העליון מ ברביקיו.
מניחים ארובה על המדף התחתון. עיתון אור; תן פחם לשרוף עד אפר הוא אפור, על 30 דקות.
פתח פתח אוורור ברביקיו תחתון. להפוך פחם חם על צד 1 של המדף התחתון. באמצעות מרית מתכת, להעביר פחם כדי לכסות כ 1/3 של מתלה בצד 1. מילוי חצי מחבת כיכר לסכל עם מים; מקום מול פחם על המדף התחתון.
להחזיר מדף עליון לברביקיו. סדר צלעות על המדף העליון מעל המים במחבת כיכר. מכסה ברביקיו עם מכסה, מיקום פורקן העליון ישירות על צלעות. הכנס גזע של מדחום ממתקים דרך פתח העליון, עם מד חיצוני קצה ליד צלעות (מדחום לא צריך לגעת בשר או מתלה ברביקיו); להשאיר מדחום במקום במהלך הבישול. השתמש פתחי אוורור העליון והתחתון כדי לשמור על טמפרטורה בין 250 ° F ו 300 ° F, פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את החום וסגירה כדי להקטין את החום. השאר פתחים אחרים סגורים. בדוק טמפרטורה כל 10 דקות.
מבשלים צלעות עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג בסכין, הפיכת צלעות מדי פעם ו צולה לעתים קרובות עם רוטב 10 הדקות האחרונות של בישול, על 3 שעות בסך הכל. ברביקיו פתוח רק כאשר יש צורך להפוך או בשר לשמן ולסגור במהירות כדי למזער את אובדן החום והעשן.
לאחר 30 הדקות הראשונות של הבישול, השתמש בטכניקה המתוארת קודם לכן כדי להדליק עוד 15 בריקטים פחם בארובה פחם שנקבעו על גבי משטח שאינו דליק. אם טמפרטורת הבישול יורדת מתחת ל-250 ° F, השתמש בכפפות תנור כדי להרים את המדף העליון עם צלעות ולהניח על משטח אטום לחום. באמצעות מלקחיים, להוסיף חצי פחם אפור חם מן הארובה המתלה התחתון. החלף מתלה העליון על ברביקיו, הצבת צלעות מעל מים במחבת כיכר. מכסים במכסה.
להעביר צלעות לצלחות; מברשת עם רוטב יותר לשרת, עובר כל רוטב שנותר בנפרד.