קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
מגזין

צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון

צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון
צלעות בקר צלויות עם מולסה-רוטב בורבון הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, סוכר, צלעות בקר קצרות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון, צלעות חזיר גב לתינוק בגריל עם מולסה ורוטב בורבון, ו מולסה-פילה בקר בורבון.

הוראות

1
שלב את כל החומרים למעט צלעות בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. מרינדה מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים צלעות גדול כבד חובה resealable שקית פלסטיק; להוסיף מרינדה. אטם את התיק, פנה לצלעות המעיל. מקררים בין לילה, הופכים את השק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל וסוטא עד חום זהוב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים חומץ ומרתיחים עד התערובת מצטמצמת ל 3/4 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים קטשופ, מולסה, ו 1/4 כוס מים, ואז בורבון; מערבבים כדי להתמזג. תביא רוטב לרתיחה. מערבבים במלח ופלפל לבן. מבשלים 10 דקות כדי למזג טעמים. מוסיפים עלי קורנית. (רוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מניחים קומץ של עיתון קרוע בתחתית ארובת פחם. למעלה עם 30 לבנות פחם.
7
הסר מתלה הגריל העליון מ ברביקיו.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מניחים ארובה על המדף התחתון. עיתון אור; תן פחם לשרוף עד אפר הוא אפור, על 30 דקות.
9
פתח פתח אוורור ברביקיו תחתון. להפוך פחם חם על צד 1 של המדף התחתון. באמצעות מרית מתכת, להעביר פחם כדי לכסות כ 1/3 של מתלה בצד 1. מילוי חצי מחבת כיכר לסכל עם מים; מקום מול פחם על המדף התחתון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
להחזיר מדף עליון לברביקיו. סדר צלעות על המדף העליון מעל המים במחבת כיכר. מכסה ברביקיו עם מכסה, מיקום פורקן העליון ישירות על צלעות. הכנס גזע של מדחום ממתקים דרך פתח העליון, עם מד חיצוני קצה ליד צלעות (מדחום לא צריך לגעת בשר או מתלה ברביקיו); להשאיר מדחום במקום במהלך הבישול. השתמש פתחי אוורור העליון והתחתון כדי לשמור על טמפרטורה בין 250 ° F ו 300 ° F, פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את החום וסגירה כדי להקטין את החום. השאר פתחים אחרים סגורים. בדוק טמפרטורה כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
מבשלים צלעות עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג בסכין, הפיכת צלעות מדי פעם ו צולה לעתים קרובות עם רוטב 10 הדקות האחרונות של בישול, על 3 שעות בסך הכל. ברביקיו פתוח רק כאשר יש צורך להפוך או בשר לשמן ולסגור במהירות כדי למזער את אובדן החום והעשן.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
לאחר 30 הדקות הראשונות של הבישול, השתמש בטכניקה המתוארת קודם לכן כדי להדליק עוד 15 בריקטים פחם בארובה פחם שנקבעו על גבי משטח שאינו דליק. אם טמפרטורת הבישול יורדת מתחת ל-250 ° F, השתמש בכפפות תנור כדי להרים את המדף העליון עם צלעות ולהניח על משטח אטום לחום. באמצעות מלקחיים, להוסיף חצי פחם אפור חם מן הארובה המתלה התחתון. החלף מתלה העליון על ברביקיו, הצבת צלעות מעל מים במחבת כיכר. מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
להעביר צלעות לצלחות; מברשת עם רוטב יותר לשרת, עובר כל רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)